Tuotteet

KOMPASSILAATTA KERTAA NELJÄ

Kompassilaatta on messingistä, kuparista, rosterista tai corten-teräksestä tehty laatta, joka kiinnitetään ruuveilla alustaansa. Tuotepaketiin kuuluu laatta sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit. Laatta on kooltaan kuin DVD-levy: halkaisijaltaan 12 cm ja paksuudeltaan 2 mm. Yksi laatta painaa noin 240 g.

 

Yksittäinen tuote toimitetaan kirjeenä ja lähetyskulut lisätään tuotteen hintaan. Tuote lähetetään viiden (5) arkipäivän sisällä tilauksesta.

kompassilaatta_1

Kompassilaatan asennus

Tuotepaketin mukana tulevat tarvittavat asennusruuvit. Aloita asennus tarkistamalla ilmansuunnat kompassilla tai esimerkiksi älypuhelimen kompassisovelluksella. Asenna laatta siten, että kompassilaatan pohjoinen (N = North, pohjoinen) vastaa kompassin osoitamaa pohjoista ilmansuuntaa ja etelä (S = South, etelä) eteläistä ilmansuuntaa. Ruuvaa laatta paikoilleen.

Huom! Kompassilaatan ulkoasu saattaa elää säästä- ja asennuspaikasta riippuen. Esimerkiksi kuparinen kompassilaatta tummentuu ajan myötä, teräksinen puolestaan säilyttää yleensä ulkoasunsa sääolosuhteista riippumatta.

 

Kompassilaatan tarina

Tarinan alussa on keskisuomalainen mies, Eero, joka etsii kaupoista ja verkosta ilmansuunnat osoittavaa ulkolaattaa. Löytyy kompasseja, aurinkokelloja ja ulkolaatoitusta, muttei yksittäistä tuotetta.

Joten Eero suunnittelee ja teettää sellaisen. Tai oikeastaan teettää useita malleja ja päätyy lopulta siihen kaikkein yksinkertaisimpaan. Ja kun ystävätkin alkavat innostua tuotteesta, päättää Eero saattaa sen myös verkkokauppaan tarjolle. Syntyy Silaus, jonka ensimmäinen tuote kompassilaatta on.

Kompassilaatta on mallisuojattu EU:n sisämarkkinoilla.

laituri_lido